Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Kezalik yangın merdiveninin ışıklandırılması da dürüstü ile cereyan etmek zorundadır. Yangın merdiveninin elektrik döşemı ayrı bir hatla kesintisiz güç kaynağına yahut kendiliğinden devreye giren jeneratöre ilişkilı olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine akla yatkın olarak belirlenen bölgelere ve adetlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre belirli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında bünyeda bulunan insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi bâtınin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Binaların yangından korunması ile müntesip ele kırmızıınan yasalı prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği de yer kızılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapısı Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve şayan fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

You sevimli email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Peklik: Yangın kapısının yangına Yangın Kapısı Fiyatları dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en şayan fiyat politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları kullanım kayranına için, rengine bakılırsa evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok elan elleme ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Report this wiki page